آموزشاخباربین المللتاپ نیوز

اختصاصی موپنا:

۴ کارگاه مفید کنگره بین المللی برق برای مخاطبان مهندسی پزشکی

به گزارش پایگاه خبری مهندسی پزشکی (موپنا)، “سی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق (ICEE ۲۰۲۵)، اردیبهشت ۱۴۰۴” در تاریخ ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ توسط دانشگاه صنعتی اصفهان ، انجمن علوم مهندسی برق ایران ، دبیرخانه دائمی کنفرانس مهندسی برق در شهر اصفهان – دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

حوزه های تحت پوشش این کنگره شامل برق، الکترونیک، کامپیوتر، IT  و  مهندسی پزشکی است .

در بخش مهندسی پزشکی این کنگره به موضوعات زیر پرداخته می شود:

  •    پردازش سیگنال‌های بیولوژیکی
  •    سیستم های تصویرگری پزشکی
  •    پردازش تصاویر پزشکی
  •    مدلسازی سیستم‌های بیولوژیکی
  •    ابزار دقیق پزشکی
  •    انفورماتیک پزشکی
  •    ادوات زیستی
  •    مهندسی عصبی
  •    مهندسی توانبخشی
  •    بیوالکترونیک و ابزارهای پوشیدنی
  •    بیورباتیک
  •    پزشکی از راه دور
  •    سایر موضوعات مرتبط با مهندسی پزشکی

همچنین در حاشیه این کنگره چندین کارگاه مرتبط برگزار می شود که تا ۱۶ اردیبهشت برای ثبت نام در این کارگاه ها فرصت باقی مانده است.

چهار کنگره مهمی که دانشجویان، فارغ التحصیلان و کارشناسان رشته مهندسی پزشکی می توانند از آن بهره مند شوند به شرح زیر است:

تصویربرداری کارکردی مغز مبتنی بر fMRI

دکتر حمیدرضا حکیم داودی، عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهانکارگاه تصویربرداری کارکردی مغز مبتنی بر fMRI یک دوره آموزشی تخصصی است که هدف آن ارائه آشنایی جامع با اصول، روش‌ها و کاربردهای تصویربرداری کارکردی مغز با استفاده از فناوری fMRI (تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی) است. این دوره به طور ویژه به مباحثی چون اصول پایه‌ای این تکنیک، آشنایی با نحوه طراحی آزمایش‌های عصبی برای بررسی فعالیت‌های مغزی، فرآیند پیش‌پردازش داده‌ها، تحلیل نتایج به دست آمده و ارزیابی آن‌ها می‌پردازد. علاوه بر این، کاربردهای بالینی fMRI در شناسایی اختلالات مغزی، بیماری‌های عصبی و روانی، و همچنین استفاده‌های پژوهشی آن در بررسی ارتباطات و عملکردهای مختلف مغز بررسی خواهد شد. شرکت‌کنندگان در این کارگاه، به ویژه پژوهشگران، دانشجویان و متخصصان در حوزه‌های علوم اعصاب، روانشناسی، پزشکی و مهندسی پزشکی، با مفاهیم پیشرفته‌ای همچون مدل‌سازی داده‌ها، تکنیک‌های تصویربرداری پیشرفته، و تحلیل‌های آماری پیچیده در تصویربرداری مغزی آشنا می‌شوند و می‌توانند مهارت‌های لازم برای استفاده از این تکنیک را در پژوهش‌ها و پروژه‌های خود به کار گیرند.

زمان برگزاری
مکان برگزاری
سخنران

مصورسازی داده در متلب

 

دکتر سینا شامخی، هیئت علمی مهندسی پزشکی، دانشگاه صنعتی تبریز- دکتر مهدی جعفری اصل و خانم دکتر فاطمه شاچی زاده، موسسه آموزشی و پژوهشی مایندلب

کارگاه «مصورسازی داده‌ها در متلب» با هدف آموزش مفاهیم کلیدی و کاربردی در زمینه تحلیل و نمایش بصری داده‌ها طراحی شده است. در این دوره شرکت کنندگان با محیط نرم افزار متلب، انواع داده‌ها (عددی، متنی، منطقی) و ساختارهای داده‌ای مختلف آشنا می‌شوند. سپس ابزارها و تکنیک‌های مصورسازی داده شامل نمودارهای پایه (خطی، ستونی، هیستوگرام)، نمودارهای تحلیلی (Heatmap، نمودارهای جعبه‌ای و …) و نمودارهای تخصصی در حوزه‌های مهندسی، علوم سلامت و سیگنال پردازی مورد بررسی قرار می‌گیرند. از دیگر محورهای این کارگاه می‌توان به تحلیل داده‌ها با استفاده از ابزارهای مکمل مانند Excel، R، SPSS و نیز بهره گیری از روش‌های نوین هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای نمایش فضای ویژگی و نتایج مدل هل اشاره کرد. در پایان شرکت کنندگان توانایی تحلیل داده‌های واقعی، طراحی نمودارهای علمی حرفه‌ای و ارائه یافته‌ها به شکل بصری، جذاب و قابل فهم برای کاربردهای پژوهشی، آموزشی و بالینی به دست خواهند آورد.

زمان برگزاری
مکان برگزاری
سخنران

هوش مصنوعی در علوم اعصاب

دکتر حمیدرضا حکیم داودی، عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهانکارگاه سه ساعته «هوش مصنوعی در علوم اعصاب» فرصتی بی نظیر برای کشف تقاطع جذاب این دو حوزه پیشرفته است! در این کارگاه تعاملی، با مبانی هوش مصنوعی و کاربردهای تحول آفرین آن در تحلیل داده های عصبی  آشنا خواهید شد. با نمایش نمونه های عملی از پروژه های واقعی و فعالیتهای گروهی، یاد میگیرید چگونه مدلهای یادگیری ماشین میتوانند به درک بهتر مغز انسان کمک کنند. این کارگاه برای پژوهشگران علوم اعصاب، دانشجویان مهندسی برق، هوش مصنوعی و علاقه مندان به فناوریهای عصبی طراحی شده است. شرکت کنندگان علاوه بر دسترسی به منابع ارزشمند، امکان شبکه سازی با متخصصان این حوزه را خواهند داشت.

زمان برگزاری
مکان برگزاری
سخنران

آموزش برنامه نویسی آردوینو و esp8266 با رویکرد اینترنت اشیا و خانه هوشمند

مهندس محمد حسن بیکی، فوق لیسانس مهندسی برق، گرایش سیستم های الکترونیک دیجیتال از دانشگاه اصفهانبرد آردوینو پلتفرم الکترونیکی متن باز و منعطف است که به منظور تسهیل فرآیند نمونه سازی و توسعه پروژه های الکترونیکی طراحی شده است. این برد شامل یک میکروکنترلر و مجموعه ای از پین های ورودی/خروجی است که امکان اتصال به قطعات الکترونیکی مختلف را فراهم می سازد. ویژگی بارز آردیونو، سهولت استفاده از محیط برنامه نویسی و زبان ساده آن است که امکان پیاده سازی سریع و کارآمد ایده های نوآورانه را برای کاربران با سطوح مختلف دانش فنی میسر می سازد. این پلتفرم به طور گسترده در زمینه های آموزشی، تحقیقاتی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و به عنوان یک ابزار توانمد در توسعه سیستمهای هوشمند و اتوماسیون شناخته می شود. این برد می تواند در صنعت، خانه هوشمند، مهندسی پزشکی و دیگر زمینه ها که نیاز به اتوماسیون دارند به کار گرفته می شود.

زمان برگزاری
مکان برگزاری

سخنران

 

*******
گفتنی است که شرکت در سایر کارگاه های این کنگره نیز بسته به نیاز افراد می تواند مفید باشد. برای اطلاع بیشتر از تمامی کارگاه های این کنگره بین المللی اینجا را کلیک کنید. فراموش نکنید که تنها تا ۱۶ اردیبهشت برای ثبت نام در این کارگاه ها فرصت دارید.
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا